- Mijn specialiteiten

Ingroeiende en ingegroeide nagel

Mijn praktijk is gespecialiseerd in probleem nagels, ingroeiende en ingegroeide nagels, nagels na de chirurgiche ingreep, lelijke nagel. Probleem wordt opgelost met verschilende technieken. Podofix, BS spange, onyclip, Ross Frezer, Omega beugel, 3TO en  nieuwste techniek‚Äč nagelcorrectie Arkada techniek. 

Nagelreconstructie Arkada techniek

Steriel instrumentarium.

Volgens de richtlijnen voor een pedicure praktijk in Nederland is sterilisatie van instrumenten niet verplicht.

In mijn praktijk worden alle te gebruiken instrumenten  voor de behandeling gesteriliseerd en verpakt in een individuele verpakking.

 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.